Itämaista tanssia keskiviikkoisin klo 19-20.00 avoin taso, opettajina Katja Kauttu ja Annika Hakala

Itämainen vatsatanssikurssi tammikuu-toukokuu 2020

Varissuon Yhdessä yhdistys tarjoaa halukkaille ilmaisen vatsatanssikurssin alkaen tammikuusta toukokuun loppuun asti joka keskiviikko klo 19-20.00

Paikka on Varissuon kirjaston alakerrassa Yhdessä yhdistyksen tiloissa. Ei tarvita ennakko ilmoittautumista, se on ns. Pop in tanssikurssi. Opetamme egyptiläistä tyyliä. Annikan tunneilla tanssitaan myös joskus irakilaista tanssia. Annikan tyyli on ns. vatsatanssia, joka keskittyy hyvin paljon vatsan alueelle ja Katjan tunneilla tanssitaan enemmän klassista tyyliä.

Opettajat: Katja Kauttu ja Annika Hakala

Tilauskurssit

VUODESTA 2020 ALKAEN TEEMME VAIN TILAUSKURSSEJA, JOS HALUAT TILATA TYÖPAIKALLESI TAI SEURALLESI TANSSIKURSSIT, NIIN OTA YHTEYTTÄ, JOTTA VOIMME RÄÄTÄLÖIDÄ SINULLE OIKALAISEN KURSSIN.

MEILLÄ ON TARJOTA SEURAAVAT TANSSILAJIT:

VALSSI

HUMPPA

TUOLIJUMPPA

SENIORIJUMPPA

ETNOTANSSI MIX

ITÄMAINEN VATSATANSSI

FLAMENCO

KARNEVAALI SAMBA

BASIC SALSA

BASIC BATCHATA

SABAR AFRIKKALAINEN TANSSI

PS. ETNOTANSSI MIX ON NÄITÄ KAIKKIA.

TUNTIHINTA PER HLÖ ON 5€ JA VÄHINTÄÄN 10 OSALLISTUJAA. TILAAJA HOITAA PAIKAN JA OPPILAAT. 

TUNNIT MAKSETAAN KERTALUONTOISENA 10-15H YHDISTYKSEN TILILLE  HETI ENSIMMÄISEN TUNNIN ALETTUA.

 

 

Etno Mix alkaa ke 11.9.2019 klo 20.00

3 eri opettajaa, kukin opettaja opettaa oman alan ammattitaitonsa mukaan eli Katja Kauttu opettaa Flamencoa ja vatsatanssia, Mercia Manfrinato ( Brasilia) opettaa karnevaalisambaa ja afro braziltanssia ja Annika Hakala vatsatanssia. Kaikki opettajat osaavat tanssia ja opettaa: batchata,salsa, afro basic, merenque ja lambada ja reggeton, joten he vuorotellen  opettavat jotain näistä tansseista

Osoite: Ratapihankatu 37 juna-aseman yläkerrassa tanssistudio All-Star

Latino Mix yli 30v  tunti alkaa su 15.9. klo 14.00

Mercia Manfrinato vetää vauhdikkaan ihanan tanssillisen Latino Mixin aikuisille naisille, jotka haluavat pudottaa painoa ja kaipaa kiinteytystä. Lyhyet helpot askelsarjat.

Katja Kautun Itämaisen tanssin koreografiatunnit alkavat su 15.9.klo 15.00

Pitää olla kaikki perusliikkeet hallinnassa, Katja käyttää paljon Mahmoud Redan tanssiliikkeitä, koska on tanssinut vuosia ulkomailla Reda troupin tanssijana.

Su tuntien osoite on: Tanssistudio Voisilmä Myllymäentie 10.  K-kauppa Martin vieressä, suuren vaaleankeltaisen puutalon yläkerrassa.Parkkipaikkoja on hyvin.

Hinnat: Kertamaksu 12e tai 8h 75e, työttömät, opiskelijat ja eläkeläiset kertamaksu 10e tai 8h 64e   Tuo esim. kelan todistus.

Tarvitset joustavat kevyet vaatteet, jumppa tossut tai sukkasillaan ja oma alusta tai pyyhe mukaan, kannattaa ottaa myös vesipullo mukaan.

Ilmoittautumiset: https://www.unitedartist.fi/441927569/product/3913037/etno-tanssikurssi?catid=1279499