Hinnasto

Kakkujen hinnat sisältävät  peruskoristeet.

Gluteenittomat kakut 5e/ hlö

 

 

Huomioithan, että tuotteet leivotaan samoissa tiloissa!

 

 Yksikerroksinen massapintainen kakku, peruskoristeet 10 hengelle 70 €

15 hengelle  40e

20 hengelle  50e

25 hengelle  60e

30 hengelle  70 €

 

Kreemipintainen kakku, peruskoristeet 10 hengelle 60 €

15 hengelle 55 €

20 hengelle 65 €

25 hengelle 85

30 hengelle 95 €

 

Teema kakkuihin lisätään extra työn lisä 20-40e riippuen vaikeus asteesta, annamme hinnan ennen kakun tilausta.

 

Gluteenittomat tuotteet Suurempien kakkutilausten, kuten hää-, rippi- ja syntymäpäiväkakkujen yhteyteen tulevien gluteenittomien leivonnaisten hinta määräytyy vieraiden määrän mukaan. Esim. 100 hengen hääkakku 5 €/hlö on 500 €, johon sisältyvät hääkakku ja gluteeniton pikkukakku samalla teemalla.

Tuotteet leivotaan samoissa tiloissa, huomioithan tämän.

 

Koristepiparit 1,20–2,50 €/kpl, vähimmäistilaus 20kpl

 

 lmoitamme aina lopullisen hinnan ennen tilauksen varmistusta. Varmistuksen jälkeen lähetämme sinulle sähköpostitse laskun, jolla voit maksaa kakun. Tarkista roskaposti, jos lasku ei ole ilmestynyt viimeistään 9 päivää ennen noutoa. Lyhyemmästä ajasta sovitaan erikseen. Kakun maksu tulee suorittaa eräpäivään mennessä, noin 7–9 vrk ennen kakun toimitusta. Laskun maksamatta jättäminen mitätöi tilauksen.

Ilmoitathan mikäli maksusi on myöhässä.

Aloitamme kakun valmistuksen vasta maksun näkyessä tilillä.

Käteismaksusta sovitaan erikseen. Yli 200 euron tilauksissa maksetaan käsiraha tilauksen varmentamisen yhteydessä. Käsiraha tarvitaan siksi, että aloitamme koristeiden teon hyvissä ajoin.

Suuret tilaukset myös vievät aikaa, jolloin asiakkaita voi ottaa vähemmän kyseiselle ajankohdalle.Näin vältytään turhilta varauksilta. Mikäli joudumme peruuttamaan tilauksen, koko käsiraha palautetaan. Ei muita korvauksia.

Jos asiakas peruuttaa tilauksen vähintään 5 viikkoa aiemmin, käsirahasta palautetaan 50 %. Varausmaksun peruutus ei koske hääkakkuja, jolloin paikka on varattu kyseiselle parille ja uusia tilauksia mahdotonta ottaa pienellä varoitusajalla, varausmaksu kattaa myös maistiais/ suunnittelupalaverin kustannukset. Juhlien siirtymisestä voidaan neuvotella. Varausmaksu on 100 euroa.

Kakun kuljetus:  Kuljetamme mielellämme hääkakut paikan päälle, mikäli aikataulut antavat periksi. Näin pyrimme varmistamaan, ettei kylmäketju katkea kesähelteilläkään ja sovittu kakku on kuosissaan juhlapöydässä. Kuljetuksesta veloitamme 1 €/km (yhdensuuntaisesti) ja 20 euron toimitusmaksun 50 km:n säteellä, pidemmästä matkasta sovitaan erikseen tapauskohtaisesti.

Myös suurta tarkkuutta vaativat korkeat kerrroskakut saattavat nostaa kuljetushintaa ( 20-60e). Omassa autossa kakun paras kuljetuspaikka on takakontti, missä kakku pysyy suorassa ja kuosissaan kuljetuksen ajan. Mikäli kakku kuljetetaan etu- tai takapenkillä, tulisi penkki tukea tasaiseksi esimerkiksi reilun kokoisella pyyhkeellä. Vastuu kuljetuksessa tapahtuvista vaurioista on ostajalla.

Pakkaamme kakut aina pahvisiin kakkulaatikoihin, jotka suojaavat esimerkiksi pölyltä. Kokoamme kakut valmiille alusille, joissa kakun voi asettaa suoraan tarjolle pöytään. Pinnoitetun kakun paras säilytyspaikka on pahvinen kakkulaatikko, jossa kakku saa ilmaa eikä ala hikoilla niin kuin suljetussa, ilmatiiviissä rasiassa.

Kakun säilytys:  Kakkujen suositeltu syöntiaika on 2 vuorokautta noudosta, mikäli kylmäketju on säilynyt kuljetuksen ja säilytyksen aikana. Vastuu kakun kuljetuksesta ja vaurioitumisesta siirtyy luovutushetkellä ostajalle. Asiakas hyväksyy tuotteen ulkoasun noutohetkellä.

Onko sinulla kysyttävää? Ota yhteyttä!

 

Teema-ja täytekakkuja

Teemakakkuja

Myös pikkuleipiä