Annika Hakalan mallikuvauksia

Annika Hakalan mallikuvauksia

Annika Hakalan mallikuvauksia 2018

Annika Hakalan mallikuvauksia

Annika Hakalan mallikuvauksia

Annika Hakalan mallikuvauksia

Mallihaku

Etsimme kaikein ikäisia uusia kasvoja, mainosmalleista nuorisomalleihin, eri mallitoimistojen, tuotantoyhtiöiden ja pr-yritysten listoille - uusille, hyville kasvoille on aina kysyntää.

Mallin työ voi tarjota sinulle mahdollisuuden nähdä maailmaa ja tavata erilaisia uusia ihmisiä ja tienata sivutuloja opiskeluiden tai muiden töiden ohella. Ennen mallinuran aloittamista on kuitenkin hyvä muistaa, että tänä päivänä alalla on kova kilpailu. Persoonallisen ulkonäön lisänä menestykseen tarvitaan myös päättäväisyyttä ja ammattimaista näkökulmaa.

Työn jatkuvuuden kannalta pitää olla aina täsmällinen, ystävällinen ja yhteistyökykyinen. Mallintöitä haettaessa mallihakemus on yhtä tärkeä kuin mikä muu tahansa työhakemus.

Mallin ura loppuu lyhyeen, jos huomataan, että käytät päihteitä, olemus on epäsiisti, jatkuvat myöhästelyt, kriittisyys ja alat pitämään itseäsi liian tärkeänä, sillä uusia malleja tulee koko ajan ja mallin ura on lyhyt, joten siihen kannattaa panostaa täysin 100% jos aikoo menestyä. 

Voit lähettää oman  selkeän kasvokuvan sähköpostiimme: unitedartist2016@hotmail.com  niin arvioimme potentiaalisi. Mikäli sinut valitaan hakijoiden joukosta, koekuvaus on meidän kustantama.

 

Annikan mallikuvauksia